Utorak, 08/11 - Fudbal, Italija, Serija A
08/11Specija vs UdinezeDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
07/11/2022 11:16
Od utorka su na programu mečevi vanrednog četrnaestog kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel u Liguriji gde će Specija ugostiti Udineze. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Specija

Poslednje dve sezone su fudbaleri Specije bez većih problema uspevali da dođu do opstanka u društvu najboljih, a svakako da su za to najzaslužnije bile fantastične partije na domaćem terenu.
I ove sezone Specija igra dosta dobro na svom stadionu, ali isto tako katastrofalno na strani, gde je ova ekipa do sada odigrala sedam mečeva i doživela isto toliko poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je ova ekipa poražena na gostovanju kod Milana, a taj duel na "San Siru" je završen rezultatom 2:1.
Ostaće upamćeno da je Specija nakon šest vezanih mečeva na strani na kojima nije uspevala da postigne gol, prvi pogodak postigla baš kod aktuelnog šampiona.

Udineze

Fudbaleri Udinezea su fenomenalno započeli ovogodišnje izdanje italijanske Serije A, i svakako da su popularne "zebre" u prvih nekoliko kola bile najprijatnije iznenađenje šampionata.
Međutim, utisak je da kako vreme prolazi tako i tim iz Udina pruža sve slabije partije, a u prošlom kolu je ova ekipa na svom terenu samo remizirala protiv Lećea, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1.
Inače, do sada je osmoplasirani tim na tabeli odigrao sedam mečeva na "Dačija Areni" i ostvario tri trijumfa, tri remija i samo jedan poraz, dok je u gostima Udineze na šest susreta tri puta slavio, dva puta remizirao i doživeo jedan poraz.

Naš predlog

Pričali smo već o tome da je gostovanje kod Specije jedno od najtežih u Seriji A, i sva je prilika da tim iz Ligurije neće doživeti poraz ni na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica CircusBet pripremila fantastičnu kvotu 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.