Utorak, 08/11 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
08/11Štutgart vs Herta BSCUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
07/11/2022 12:00
Jedan od ključnih mečeva za obe ekipe u jesenjem delu sezone igra se na Mercedes-Benz areni u utorak u 20.30 u okviru vanrednog kola nemačke Bundeslige.
Štutgart

\'\'Švabe\'\' nikako da izađu iz zone ispadanja. Popravili su igru i rezultate kada igraju na svom terenu, ali im ništa ne polazi za rukom kada gostuju. Na tri prethodna gostovanja ubedljivo su poraženi, pa je tim važnije da su na svojoj Mercedes-Benz areni uspeli da pobede Bohum i Augzburg, timove koji su im direktni konkurenti. U petak je Štutgart gostovao u Menhengladbahu, izgubio je sa 3:1, a sve je bilo odlučeno u prvih 45 minuta meča. Trenutno su \'\'Švabe\'\' na 16. mestu sa 11 bodova, a iza njih su samo Bohum i Šalke, koji sve više zaostaju. Efikasnost je i dalje problem, posebno od odlaska Saše Kalajdžića, pa su fudbaleri Štutgarta dali 16 golova, manje su postigle samo dve poslednjeplasirane ekipe.

Herta

Berlinci igrau bolje nego na početku sezone, to je vidljivo, ali rezultati se ne popravljaju. Na poslednjih osam utakmica Herta je uspela da pobedi samo jednom i to protiv Šalkea u finišu meča, dok su u tom intervalu izgubili tri puta, a ta tri poraza doživeli su u četiri prethodna kola. Ponovo su se spustili na tabeli, sada su 15. sa 11 bodova, koliko ima i Štutgart ispod njih. Želja Herte je da ove sezone izbegnu scenario iz prethodne kada su opstanak obezbedili tek u baražu u dvomeču sa Hamburgerom. Berlinci su pokazali zube i Bajernu u subotu, gubili su rano na svom Olimpijskom stadionu sa 3:0, ali su već do poluvremena smanjili na 3:2. Ipak, to je bio i konačni rezultat meča, pošto u nastavku golova više nije bilo. Herta ima problema sa povredama, van stroja je mnogo prvotimaca i biće na mukama u Štutgartu.

Predlog

Bodovi iz ovog meča vrede mnogo više jer se sastaju dva direktna konkurenta u borbi za opstanak. Mnogim ekipama iz donjeg dela tabele odgovara zaostajanje Bohuma i Šalkea, pošto iz lige direktno ispadaju samo dve ekipe, dok treća ima šansu da se spasi preko baraža. Do kraja ovog dela prvenstva ostale su još dve utakmice, posle međusobnog okršaja Štutgart ide u Leverkuzen a Gerta dočekuje Keln. Domaćin mora da napadne svim silama i verujemo da će postići bar dva gola. Za T12+ koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.79.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.