Sreda, 09/11 - Fudbal, Švajcarska, Super League
09/11Lucern vs BazelUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
07/11/2022 12:14
Zaostali meč 3. kola švajcarske Super lige igra se u sredu sa početkom u 20.30 u Lucernu.
Lucern

Trebalo je da Lucern dočeka Bazel još u 3. kolu kada je leto bilo najtoplije, a slobodan termin za ovu utakmicu našao se tek u novembru. Razlog je činjenica da se Bazel izborio za grupnu fazu Lige konferencija, a ostaće u tom takmičenju i na proleće, kao jedini švajcarski predstavnik. Nekoliko reči o Lucernu. Ovaj tim je trenutno na 4. mestu sa 12 bodova manje od vodećeg jang Bojsa i evntualnim trijumfom bi razliku mogao da svede na jednocifrenu. Bez poraza su na prethodna četiri meča, ali su prošlog vikenda podbacili kada su remizirali na svom terenu sa debitantom Vinterturom 1:1. Pre tog meča je Lucern na ve tri utakmice davao po tri gola.

Bazel

Od kako je počelo prvenstvo Švajcarske očekujemo da Baze krene sa pobedama i to nikako da se desi. Posle 15. kola nalaze se tek na 15. mestu, ali sa utakmicom manje i u slučaju da pobede u Lucrnu mogli bi da preuzmu treće mesto na tabeli iza Serveta i Jang Bojsa. Čak i da se to dogodi ne verujemo da Bazel može vrataiti titulu na Sent Jakob. Nisu bili prvaci poslednjih pet godina i taj niz će se produžiti za još jednu. Potreban je veliki reset u ovom klubu da bi se vratili na stare staze slave, a jedina uteha je u Ligi konferencija u kojoj su uspeli da se probiju u nokaut fazu, ali nisu bili prvi u grupi pošto je Slovan zahvaljujući boljem mešusobnom skoru otišao direktno u osminu finala.

Predlog

Bazel u nedelju nije uspeo da pobedi ni Sion na svom Sent Jakobu. Ne možemo reći da su u krizi pošto slabo igraju od starta sezone, a jedini trijumf na strani u prvenstvu ostvarili su protiv Ciriha još krajem avgusta. Lucern igra efikasno, deset golova su dali na poslednja četiri meča, pa verujemo da će dva puta pogoditi mrežu i Bazela. Za T12+ koeficijent u kladionici Mozzartbet iznosi 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.