Sreda, 09/11 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
09/11Ajntraht Frankfurt vs HofenhajmUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
07/11/2022 12:32
U različitom raspoloženju ekipe dočekuju mešusobni duel, prvi u sezoni. Utakmica vanrednog kola Bundeslige igra se u Frankfurtu u sredu u 20.30.
Ajntraht

\'\'Orlovi\'\' su u odličnom momentumu, pogotovo psihološkom posle plasmana u osminu finala Lige šampiona. Ide im sasvim dobro i u Bundesligi mada se čini da su mogli da imaju i neko bod više s obzirom da su dosta bodova prosuli na svom terenu. Izgubili su tri puta na svojoj Komercbank areni, a još jedan poraz su doživeli na strani, kod Bohuma. Na svom stadionu pobeđivao ih je Bajern i Dortmund, što se, u neku ruku, i očekuje, ali ih je dosta koštao poraz od Volfsburga. Sve to može da se nadoknadi i da Ajntraht i naredne sezone igra u Ligi šampiona. Trenutno su, posle pobede u Augzburgu u subotu, na petom mestu, pa će pokušati da u preostala dva kola do prekida prvenstva preteknu neki tim ispred sebe, a to su Union, Dortmund i Frajburg, pošto ne verujemo da mogu ispred Bajerna. Ajntraht je posle Bajerna i najefikasnija ekipa u Bundesligi sa 27 datih golova na 13 utakmica.

Hofenhajm

Naglo su fudbaleri Hofenhajma popustiti i osvojili samo bod na tri prethodna meča u Bundesligi. Dva puta su gubili u svom Sinshajmu, prvo od Bajerna a onda i Lajpciga, da bi između ta dva poraza uzeli bod u Kelnu. Na tabeli su pali na 9. mesto i dosta se udaljili od timova koji se bore za Ligu šampiona. To ništa ne mora da znači, Hof je kvalitetan tim i može da se nosi sa svim rivalima. Nisu imali ni sreće sa rasporedom, igrali su sa dve možda i ponajbolje ekipe, a seriju utakmica protiv nemačkih predstavnika u Evropi nastavljaju u Frankfurtu. I dalje imaju velikih problema sa povredama, Filipu, Bebouu i Bičakćiću pridružio se i Izraelac Dabur koji se teže povredio na meču sa Kelnom.

Predlog

Jedno je jasno, kada igraju Ajntraht i Hofenhajm golova mora da bude, i to dosta. Prošle sezone je u Sinshajmu bilo 3:2 za domaćina, a u Frankfurtu je proletos bilo 2:2. U prethodne četiri sezone desilo se samo jednom da bude manje od tri gola ukupno, pa iočekujemo da ih barem tri bude i sada. Za 3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.