Sreda, 09/11 - Fudbal, Grčka, Super League
09/11Levadiakos vs Olimpijakos1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
08/11/2022 12:16
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč grčkog šampionata, a ovog puta se radi o duelu između Levadijakosa i Olimpijakosa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Levadijakos

Fudbaleri Levadijakosa se nakon jedanaest odigranih kola nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli i kako sada stvari stoje utisak je da ovom timu predstoji velika borba za opstanak.
Do sada je Levadijakos odigrao jedanaest mečeva u najkvalitetnijem rangu grčkog fudbala i ostvario samo jedan trijumf, četiri remija i čak šest poraza.
U prošlom kolu je inače pretposlednji tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Panetolikosa, a taj duel je završen bez golova, što je bio drugi uzastopni meč na kom ova ekipa nije izgubila.

Olimpijakos

Svakako da smo dosta više od Olimpijakosa očekivali u ovogodišnjem izdanju grčke Superlige, a trenutno je situacija takva da se najtrofejniji grčki tim nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Panatinaikos.
Upravo dva grčka velikana su se i sastala u poslednjem kolu šampionata, a taj duel na kom je PAO bio domaćin je završen rezultatom 1:1, i to nakon pogotka lidera na tabeli u poslednjim sekundama utakmice, nakon ispravno dosuđenog jedanesterca.
Do sada je Oli odigrao jedanaest mečeva u prvenstvu i ostvario šest trijumfa, tri remija i dva poraza.

Naš predlog

Olimpijakos ukoliko želi da ostane u trci za šampionskom titulom više nema prava na kiks, dok Levadijakos iako igra nešto bolje u poslednje vreme, mišljenja smo da bi previše bilo kada bi uspeli da odole daleko kvalitetnijem grčkom velikanu, zbog čega vam savetujemo da probate sa 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.36.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.