Sreda, 09/11 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
09/11Ajaks vs VitesePoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
08/11/2022 12:26
U sredu je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ajaksa i Vitesea. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Ajaks

Fudbaleri Ajaksa ne igraju onako kako smo to navikli u prošlih nekoliko sezona, a nažalost, tim iz Amsterdama je završio takmičenje u Ligi šampiona, pa će morati da se zadovolji sa Ligom Evrope.
Što se tiče holandskog šampionata, ni tu stvari ne idu onako kako su svi navijači ovog tima očekivali, pošto se u ovom trenutku Dušan Tadić i drugari nalaze na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani PSV, od koga su između ostalog u prošlom kolu i doživeli poraz u velikom derbiju, a taj duel na "Johan Krojf Areni" je završen rezultatom 1:2.

Vitese

Što se tiče Vitesea, nakon dvanaest odigranih mečeva ovaj tim se nalazi na razočaravajućem petnaestom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi opstanak u društvu najboljih.
Do sada je nekadašnji redovni učesnik evropskih takmičenja odigrao dvanaest mečeva u holandskom šampionatu i ostvario samo tri trijumfa, dva remija i čak sedam poraza.
U prošlom kolu je petnaestoplasirani tim na tabeli doživeo težak poraz na domaćem terenu od Sparte iz Roterdama, a taj duel je završen rezultatom 0:4.

Naš predlog

Ajaks će učiniti sve da se iskupi svojim navijačima za poraz od PSV-a u prošlom kolu, a mišljenja smo da će cenu nešto lošijih partija u poslednje vreme platiti Vitese, zbog čega vam savetujemo da probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.