Četvrtak, 10/11 - Fudbal, Srbija, Superliga
10/11Čukarički vs Crvena zvezda1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
09/11/2022 03:17
U četvrtak su na programu dva zaostala meča srpskog šampionata, a jedan od njih se igra na \"Brdu\" gde će fudbaleri Čukaričkog ugostiti Crvenu zvezdu. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Čukarički

Fudbaleri Čukaričkog imaju dosta problema u poslednje vreme, a najbolji pokazatelj za to je što ova ekipa na četiri poslednja susreta nije uspela da ostvari nijedan trijumf.
U tom periodu je Čuka doživela jedan poraz i vezala čak tri remija, a poslednji u nizu se desio u prošlom kolu na gostovanju kod Napretka u Kruševcu, kada je bilo 0:0.
Trenutno se ova ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na trećeplasirani TSC koji je u prošlom kolu na svom terenu poražen od Partizana rezultatom 2:3.

Crvena zvezda

Što se tiče Crvene zvezde, nažalost, ovog puta crveno-beli neće prezimeti u Evropi, pošto je porazom od Monaka četa Miloša Milojevića i definitivno ispala iz Liga Evrope.
Što se tiče srpskog šampionata, najtrofejniji srpski klub i dalje drži sve u svojim rukama pošto se u ovom trenutku crveno-beli nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Partizan, a poznato je koliko to velika bodovna razlika može da bude, pošto oba večita rivala zaista retko gube bodove u srpskom šampionatu.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret u kom prednost ipak dajemo lideru na tabeli, pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet odredila koeficijent 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.