Četvrtak, 10/11 - Fudbal, Ukrajina, Premier League
10/11Dinamo Kijev vs Oleksandriya1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
09/11/2022 03:28
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč ukrajinskog šampionata, a ovog puta se radi o duelu između Dinama iz Kijeva i Oleksandrije. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 14 časova.
Dinamo Kijev

Fudbaleri Dinamo Kijeva se nisu proslavili u dosadašnjem toku ukrajinskog šampionata, pošto se jedan od najtrofejnijih klubova ove zemlje trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Dnjepar.
Do sada je ekipa iz Kijeva odigrala devet mečeva u najkvalitetnijem rangu ukrajinskog fudbala i ostvarila pet trijumfa, jedan remi i čak tri poraza.
Ruku na srce, u prošlom kolu je šestplasirani tim na tabeli odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Černomoreca, i bez većih problema slavio rezultatom 0:3.

Oleksandrija

Utisak je da je Oleksandrija uz prvoplasirani Dnjepar možda i najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja ukrajinskog šampionata, a u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, što bi bez ikakve sumnje bio veliki uspeh.
Do sada je Oleksandrija odigrala devet mečeva u najkvalitetnijem rangu ukrajinskog fudbala i ostvarila šest trijumfa, dva remija i samo jedan poraz, a u prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli slavio protiv Kolosa rezultatom 4:1.

Naš predlog

Sasvim sigurno nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv meč u kom ovog puta prednost dajemo ipak domaćem timu koji je na papiru daleko bolja ekipa, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.