Četvrtak, 10/11 - Fudbal, Španija, La Liga
10/11Real Madrid vs CádizPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
09/11/2022 11:42
U četvrtak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodna dva dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Real Madrida i Kadiza. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21:30h.
Real Madrid

Fudbaleri Real Madrida imaju dosta problema u poslednje vreme u španskom prvenstvu, a najbolji pokazatelj za to je što Madriđani na dva poslednja meča ne znaju za trijumf.
Prvo je Đirona uspela da isčupa bod na "Santjago Bernabeu" a potom je Real kiksnuo na gostovanju kod Rajo Valjekana, kada je bilo 3:2, što je inače bio prvi poraz ove ekipe u ovogodišnjem izdanju španske La Lige.
Trenutno se Madriđani nalaze na drugom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Barselonu, koja ruku na srce ima i meč više.

Kadiz

Sigurno je da je Kadiz jedan od najozbiljnijih kandidata da na kraju šampionata napusti najkvalitetniji rang španskog fudbala, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa jedanaest osvojenih bodova.
Do sada je Kadiz odigrao trinaest mečeva u prvenstvu i ostvario samo dva trijumfa, pet remija i šest poraza.
U prošlom kolu je tim koji se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uspeo da odoli na gostovanju kod Hetafea, koji inače igra sjajno na domaćem terenu, a taj duel u predgrađu Madrida je završen bez golova.

Naš predlog

Nakon dva vezana kiksa Madriđani prosto moraju da slave na ovom duelu, a mišljenja smo da će se to i desiti zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 za koji je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.