Petak, 11/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
11/11Atletiko Mineiro vs Cuiabá1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/11/2022 11:51
Ostalo je još samo dva kola do kraja ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Mineira i Kujabe. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 00:00h.
Atletiko Mineiro

Nakon prošlosezonske titule, sigurno je da su svi dosta više očekivali od Atletika Mineira u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A.
Trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Libertadores.
U prošlom kolu su Hulk i drugari nažalost poraženi na svom terenu od Botafoga, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Mineiro ostvario sedam trijumfa, pet remija i šest poraza.

Kujaba

Od početka je bilo jasno da će primarni cilj Kujabe biti opstanak u društvu najboljih, ali isto tako da će to biti veoma težak zadatak.
Na dva kola pre kraja ovaj tim se nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje je inače prvo bezbedno mesto na tabeli koje i naredne sezone garantuje igranje u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala.
U ovom trenutku Kujaba ima četiri boda viška u odnosu na sedamnaestoplasirani Atletiko Gojas, i za opstanak u društvu najboljih ovoj ekipi u poslednja dva kola treba makar jedan bod, a možda ni toliko.

Naš predlog

Atletiko će učiniti sve da i naredne sezone igra u Kopa Libertadores, dok će Kujaba krucijalne bodove u borbi za opstanak pokušati da osvoji u poslednjem kolu na svom terenu, pa vam zbog svega ovog savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.