Petak, 11/11 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
11/11Fortuna Diseldorf vs Kajzerslautern1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/11/2022 13:54
U petak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fortune iz Dizeldorfa i Kajzerslauterna. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Fortuna Dizeldorf

Fudbaleri Fortune igraju dosta dobro u poslednje vreme, a trenutno se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na trećeplasirani tim na lestvici, a poznato je da to treće mesto na kraju šampionata donosi baraž meč ulazak u Bundesligu.
Nažalost, nakon serije od tri vezana trijumfa, ekipa iz Dizeldorfa je u prošlom kolu poražena na gostovanju kod Hanovera, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Na svom terenu je do sada Dizeldorf ostvario pet trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz.

Kajzerslautern

Fudbaleri Kajzerslauterna su se prošle sezone napokon vratili u Cvajtu, nakon nekoliko godina u trećoj nemačkoj ligi.
Svakako da će u povratničkoj sezoni primarni cilj biti opstanak u ligi, a trenutno se Kajzerslautern nalazi na sedmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i šestoplasirani Dizeldorf, kod koga između ostalog ovaj tim i gostuje u ovom kolu.
U prošlom kolu je Kajzerslautern ostvario veoma važan trijumf na domaćem terenu protiv Karlsruea, a taj meč je završen rezultatom 2:0, što je četvrti vezani susret na kom Kajzerslautern ne zna za poraz.

Naš predlog

Fortuna igra sjajno na domaćem terenu i mišljenja smo da će tim iz Dizeldorfa to i potvrditi na ovom susretu, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.