Subota, 12/11 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
12/11PSV vs AZ1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
09/11/2022 14:01
U subotu nas očekuje pregršt sjajnih mečeva, a ovog puta smo za vas analizirali duel na \"Filips Areni\" gde će fudbaleri PSV-a ugostiti AZ Alkmar. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
PSV

Fudbaleri PSV-a igraju sjajno u ovogodišnjem izdanju holandskog šampionata, a vrlo lako se može desiti da "Filipsovci" uspeju da prekinu višegodišnju dominaciju Ajaksa u holandskom fudbalu.
Pre svega treba reći da je tim iz Ajndhovena u prošlom kolu ostvario trijumf upravo nad "kopljanicama" i to na "Johan Krojf Areni" a taj duel je završen rezultatom 1:2, što je već drugi put ove sezone da je PSV dobio ljutog rivala, pošto je to slučaj bio i u Superkupu.
Do sada su Gakpo i drugari odigrali šest mečeva na svom terenu i ostvarili isto toliko trijumfa.

AZ Alkmar

Što se tiče AZ-a, i ovaj tim igra solidno ove sezone, a iako ova ekipa trenutno zauzima šesto mesto na tabeli, treba napomenuti da Alkmar ima samo pet bodova manjka u odnosu na lidera na tabeli, što je još jedan od pokazatelja da odavno nismo gledali ovako zanimljivo prvenstvo Holandije.
U prošlom kolu je inače šestoplasirani tim na tabeli doživeo neočekivan poraz na gostovanju kod RKC-a, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Što se tiče partija na strani, AZ je do sada odigrao sedam mečeva van svog terena i ostvario pet trijumfa i dva poraza.

Naš predlog

PSV ima maksimalan učinak na domaćem terenu, a sva je prilika da će to ostati slučaj i posle ovog kola zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.