Nedelja, 13/11 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
13/11Famalicão vs Sporting CP1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
09/11/2022 14:09
Poslednji meč nedeljnog programa kada je u pitanju portugalska Primeira nam donosi duel između Famalikaa i Sportinga iz Lisabona. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Famalikao

Nakon dvanaest odigranih mečeva fudbaleri Famalikaa se nalaze na četrnaestom mestu na tabeli uz samo dva boda viška u odnosu na šesnaestoplasirani Žil Visente, a poznato je da ta šesnaesta pozicija na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Do sada je Famalikao odigrao dvanaest mečeva u najkvalitetnijem rangu portugalskog fudbala i ostvario samo tri trijumfa, dva remija i čak sedam poraza.
U prošlom kolu je ovaj tim remizirao na gostovanju kod Maritima, a taj susret je završen bez golova.

Sporting Lisabon

Što se tiče Sportinga, sigurno je da smo dosta više očekivali od ovog tima, međutim, trenutno je situacija takva da se popularni Lavovi nalaze na petom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Benfiku.
Nažalost, i pored sjajnog starta u Ligi šampiona, ovaj tim nije uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu, pa će morati da se zadovolji sa šesnaestinom finala Liga Evrope.
Inače, u prošlom kolu Primeire, Sporting je konačno odigrao jedan sjajan meč i slavio na svom terenu protiv Gimaraiša, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Famalikao ima dosta problema u poslednje vreme, što će po našem mišljenju umeti da iskoristi Sporting koji mora dosta bolje ukoliko želi da dođe do plasmana u Ligu šampiona i ove sezone.
Toplo vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet odredila koeficijent 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.