Petak, 11/11 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
11/11Wisła Płock vs CracoviaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
10/11/2022 02:14
Posle duže vremena smo za vas analizirali jedan meč poljskog šampionata, a ovog puta je izbor pao na duel između Visle iz Ploka i Krakovije. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Plok

Plok je fantastično startovao u ovogodišnjem izdanju poljskog fudbala, i dosta dugo je ova ekipa bila na prvom mestu na tabeli, međutim, utisak je kako je vreme odmicalo tako je i Visla pružala sve slabije partije, pa se u ovom trenutku ova simpatična ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Rakov.
U prošlom kolu je Plok odigrao jedan jako loš meč na gostovanju kod upravo lidera na tabeli, a taj duel je završen sa više nego ubedljvih 7:1.

Krakovija

Što se tiče Krakovije, za razliku od Ploka, ova ekipa je loše startovala u ovogodišnjem izdanju poljske Ekstraklase, međutim, kako vreme prolazi tako ova ekipa pruža sve bolje partije, a najbolji pokazatelj za to su i četiri poslednja susreta u prvenstvu, na kojima ova ekipa ne zna za poraz.
U ovom trenutku se Krakovija nalazi na šestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i sedmoplasiranu Vislu Plok, kod koje dolaze u goste.
Inače, u prošlom kolu je šestoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Jagelonije, kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Domaćin sasvim sigurno želi da iskupi svojim navijačima za očajnu predstavu u prošlom kolu, dok je za očekivati da Krakovija nastavi sa sjajnim partijama u prvenstvu, pa je realno da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.