Subota, 12/11 - Fudbal, Italija, Serija A
12/11Sampdorija vs Lecce1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
10/11/2022 02:22
U subotu nas očekuju tri izuzetno interesantna meča u okviru novog kola Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sampdorije i Lećea. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Sampdorija

Ni oni najveći pesimisti nisu mogli da pretpostave da će Sampdorija pružati ovako slabe partije u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A, međutim, trenutno je situacija takva da se izabranici Dejana Stankovića nalaze na katastrofalnom pretposlednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova, što je čak za četiri boda manje u odnosu na Speciju, koja se nalazi na prvom bezbednom mestu na tabeli koje i naredne sezone donosi igranje u Seriji A.
Inače, u prošlom kolu je tim iz Đenove odigrao još jedan jako loš i doživeo poraz na gostovanju kod Torina, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Leće

Što se tiče Lećea, poznato je da se ova ekipa nakon nekoliko godina pauze ponovo ove sezone vratila u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, a nema apsolutno nikakve sumnje da će primarni cilj tima sa stadiona "Via del Mare" biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se tim sa juga Italije nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz čak šest bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe.
Podsećamo vas da je Leće u prošom kolu odigrao verovatno i svoj najbolji meč ove sezone pošto je na domaćem terenu savladana favorizovana Atalanta, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jednu pobedu izabranika Dejana Stankovića, a deluje da je idealna prilika za to ovaj susret sa Lećeom, koji dosta slabije igra na gostovanjima u odnosu na domaći teren, pa vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet odredila koeficijent 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.