Petak, 11/11 - Fudbal, Francuska, National
11/11Cholet vs Šateru1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/11/2022 13:04
U nedostatku nešto bolje ponude za petak, za vas smo ovog puta posle duže vremena analizirali jedan meč francuske treće lige, a u pitanju je duel između Šolea i Šaterua. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Šole

Fudbaleri Šolea imaju velike ambicije ove sezone, a mora se priznati da ova ekipa igra dosta dobro u poslednje vreme, o čemu najbolje svedoči i serija od pet vezanih susreta bez poraza.
Trenutno se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na vodeći Konkarno.
U prošlom kolu je inače petoplasirani tim na tabeli odigrao jedan dobar meč i slavio na svom terenu protiv Le Mana, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Šateru

Što se tiče Šaterua, ova ekipa je u ovom trenutku na osmom mestu na tabeli, i sigurno je da smo svi dosta više očekivali od ovog tima.
Na poslednjih pet susreta osmoplasirani tim na tabeli je ostvario dva trijumfa i tri poraza.
U prošlom kolu je nekadašnji drugoligaš odigrao jedan ne baš najbolji meč na svom terenu u kom je ovaj tim izgubio od Versaja, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Na gostovanjima je do sada Šateru ostvario dva trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Naš predlog

Šole je najbolji domaćin u ligi, i mišljenja smo da će ova ekipa sa sjajnim partijama na svom stadionu nastaviti i na ovom meču zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila neverovatan koeficijent 3.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.