Nedelja, 13/11 - Fudbal, Italija, Serija A
13/11Milan vs Fiorentina1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/11/2022 12:36
Poslednje kolo italijanske Serije A pred početak Mundijala nam donosi nekoliko veoma interesantnih mečeva a za vas smo ovog puta analizirali duel između Milana i Fiorentine. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Milan

Iako je Milan pre početka šampionata smatran za jednog od glavnih kandidata za odbranun naslova prvaka Italije, kako sada stvari stoje, šanse za to su sve manje, pošto se u ovom trenutku Rosoneri nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli koji igra fenomenalno ove sezone.
U prošlom kolu su izabranici Stefana Piolija nažalost samo remizirali na gostovanju kod Kremonezea, a taj duel je mimo svih očekivanja završen bez golova, što je bio treći remi u sezoni za tim sa "San Sira".

Fiorentina

Iako start sezone nije bio najbolji, mora se priznati da Fiorentina u poslednje vreme igra zaista sjajno.
Naime, na tri poslednja susreta je "viola" ostvarila tri vezana trijumfa, nakon čega se tim sa stadiona "Artemio Franki" nalazi na desetom mestu na tabeli, i sada stvari izgledaju dosta bolje nego što je to bio slučaj pre nekoliko sedmica, kada je Fiorentina bila u donjem delu tabele.
Inače, u prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Salernitane, a taj meč je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Milan je u blagoj krizi, ali treba podsetiti da Fiorentina igra dosta slabije na gostovanjima nego što je to slučaj na domaćem terenu, pa vam najviše zbog toga, a i zbog činjenice da je aktuelni šampion pod moranjem savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.