Subota, 12/11 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
12/11Boavista vs Porto1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
11/11/2022 03:49
U subotu je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boaviste i Porta. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21:30h.
Boavista

Fudbaleri Boaviste imaju dosta problema u poslednje vreme, o čemu nam najbolje svedoči podatak da je ova ekipa na pet poslednjih susreta bez trijumfa.
U ovom trenutku se nekadašnji učesnik Lige šampiona nalazi na sredini tabele, preciznije na devetom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na gostovanju kod Rio Avea, kada je bilo 1:0.
Što se tiče partija na domaćem terenu, do sada je ova ekipa odigrala šest susreta kao domaćin i ostvarila tri trijumfa, dva remija uz samo jedan poraz.

Porto

Prošla sezona je bila i više nego uspešna za Porto, pošto je ovaj tim došao do naslova prvaka Portugala, a svakako da je titula primarni cilj i ove sezone.
U ovom trenutku se popularni Zmajevi nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Benfiku.
Ono što takođe treba napomenuti je podatak da je četa Serža Konseisaa uspela da dođe do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, gde ih u februaru očekuje dvomeč sa Interom u kom svakako portugalski predstavnik nije favorit.

Naš predlog

Ukoliko želi da ostane u trci za Benfikom, Porto prosto mora da slavi na ovom susretu, a mišljenja smo da će se to i desiti, pošto Boavista u poslednje vreme igra jako loše, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.37.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.