Subota, 12/11 - Fudbal, Italija, Serija B
12/11Parma vs Citadela1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/11/2022 02:55
Serija B odavno nije bila toliko interesantna, ali i kvalitetna, kao što je to slučaj ove sezone, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na stadionu \"Enio Tardini\" gde će fudbaleri Parme ugostiti Citadelu. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 14 časova.
Parma

Svi smo više očekivali od Parme prošle sezone, ali nažalost nekadašnji prvoligaš nije uspeo da se umeša u borbu za plasman u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Logično, primarni cilj kluba sa "Enio Tardinija" će i ovog puta biti povratak u Seriju A, a u ovom trenutku se "krstaši" nalaze na šestom mestu na tabeli uz osam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Frozinone.
U prošlom kolu nekadašnji osvajač Liga Evrope (tadašnjeg Kupa UEFA) je poražen na gostovanju kod Palerma, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Citadela

Što se tiče Citadele, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli, a ono što treba napomenuti, je da učesnik baraža od pre dve sezone na poslednjih pet susreta ne zna za poraz.
U prošlom kolu je Citadela odigrala jedan ne baš najbolji meč na svom terenu protiv Modene u kom nije bilo pobednika, ali ni golova.
Što se tiče partija na strani, do sada je nekadašnji prvoligaš odigrao šest partija van svog terena i nije se proslavio s obzirom da je u tom periodu ovaj tim ostvario jedan trijumf, tri remija i dva poraza.

Naš predlog

Očekuje nas jedan veoma interesantan susret, u kom prednost ipak dajemo Parmi, koja ukoliko želi da se umeša u borbu za plasman u Seriju A, prosto ne sme da gubi na ovakvim mečevima, pa vam hrabro savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila fantastičnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.