Nedelja, 13/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
13/11Internacional vs Palmeiras1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/11/2022 22:07
U nedelju nas očekuju mečevi poslednjeg kola brazilske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Internasionala i Palmeirasa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Internasional

Fudbaleri Internasionla su igrali sjajno većim delom šampionata, a to nam najbolje potvrđuje i trenutno drugo mesto na tabeli uz jedanaesat bodova manjka u odnosu na novog šampiona Palmeirasa, koji je odavno obezbedio titulu šampiona Brazila, a koji između ostalog u poslednjem kolu i gostuje Internasionalu.
U prošlom kolu je drugoplasirani tim na tabeli slavio na nimalo prijatnom gostovanju kod Sao Paula, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada je Internasional ostvario dvanaest trijumfa, pet remija i samo jedan poraz.

Palmeiras

Nakon dve vezane titule u Kopa Libertadoresu, fudbaleri Palmeirasa su ovog puta došli do titule šampiona Brazila, i to na jedan veoma ubedljiv način pošto "Zeleni" u ovom trenutku na kolo pre kraja šampionata imaju čak jedanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Internasional, kod koga između ostalog i gostuju u poslednjem kolu.
U prošlom kolu je novi šampion Brazila odigrao još jedan sjajan meč i slavio na svom terenu protiv Amerike Mineiro, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Što se tiče gostovanja, do sada je ovaj tim ostvario deset trijumfa, osam remija i nijedan poraz.

Naš predlog

Mišljenja smo da će i jedan i drugi trener dati šansu fudbalerima koji su imali nešto slabiju minutažu ove sezone, a prednost ipak dajemo drugoplasriranom timu na tabeli koji će dati sve od sebe da nanese prvi poraz novom šampionu Brazila na strani ove sezone, za šta je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.