Nedelja, 13/11 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
13/11Frajburg vs Union Berlin1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/11/2022 22:16
U nedelju su na programu dva meča nemačke Bundeslige, a ovog puta smo za vas analizirali duel između Frajburga i Union Berlina. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova i 30 minuta.
Frajburg

Ako se vratimo na prošlu sezonu Bundeslige, videćemo da je za plasman Frajburga u Ligu šampiona ovom timu bio potreban jedan trijumf i jedan remi u poslednja dva kola, ali je nažalost ovaj klub oba meča izgubio i morao da se zadovolji sa plasmanom u Ligu Evrope, gde je nemački predstavnik bez većih problema uspeo da dođe do prvog mesta u grupi i direktnog plasmana u osminu finala drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
Izabranici Kristijana Štrajha koji radi fantastičan posao u Frajburgu, se nakon četrnaest odigranih kola nalaze na odličnom četvrtom mestu na tabeli a u prošlom kolu je ova ekipa nažalost poražena od Lajpciga, kada je bilo 3:1.

Union Berlin

Dugo je tim iz prestonice Nemačke bio na vodećem mestu na tabeli Bundeslige, međutim, mora se priznati da Union Berlin u poslednje vreme pruža nešto slabije partije, ali i dalje ova ekipa zauzima zadovoljavajuće treće mesto na tabeli uz isti broj bodova kao i Frajburg, koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli remizirao na svom terenu protiv Augsburga kada je bilo 2:2, dok je pre toga tim iz Berlina doživeo pravu katastrofu na gostovanju kod Leverkuzena, pošto je taj meč kod "farmaceuta" završen pobedom domaćeg tima od 5:0.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju iznad svih očekivanja ove sezone, a mišljenja smo da će Frajburg ovog puta iskoristiti nešto slabije partije Union Berlina u poslednje vreme i slaviti na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.