Ponedeljak, 14/11 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
14/11Leotar vs Borac Banja Luka1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
14/11/2022 01:49
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz šampiona Bosne i Hercegovine, a ovog puta se radi o duelu između Leotara i Borca. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 13h.
Leotar

Nakon očajnog starta šampionata utisak je da fudbaleri Leotara u poslednje vreme pružaju nešto bolje partije, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi opstanak u društvu najboljih.
Polovinu od svojih osamnaest bodova Leotar je osvojio u poslednjih pet mečeva, pošto je ova ekipa u tom periodu ostvarila tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Tuzle, kada je bilo 4:0.

Borac Banja Luka

Što se tiče Borca, u ovom trenutku se ovaj klub nalazi na trećem mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na vodeći Zrinjski.
U poslednje vreme, klub koji je prošle godine posle deset godina pauze stigao do trofeja u prvenstvu, igra jako dobro, pa je tako trećeplasirani tim na tabeli na četiri poslednja susreta ostvario tri trijumfa uz jedan remi.
U prošlom kolu je Borac odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Željezničara, i slavio rezultatom 1:2, a isto bi ova ekipa da ponovi i na gostovanju kod Leotara, koji takođe igra sjajno u poslednje vreme.

Naš predlog

Iako Leotar igra dosta dobro u poslednje vreme, prednost na ovom susretu ipak dajemo gostujućoj ekipi koja na najbolji mogući način želi da završi ovaj deo šampionata, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.