Ponedeljak, 14/11 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal 2
14/11Tondela vs MoreirenseUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
14/11/2022 01:03
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel portugalske druge lige u kom će snage odmeriti Tondela i Moreirense. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Tondela

Poznato je da je Tondela prošle sezone ispala iz Primeire, pa je sigurno da će primarni cilj ove simpatične ekipe biti povratak u društvo najboljih, a to po svemu sudeći neće biti nimalo lak zadatak.
Naime, Tondela se u ovom trenutku nalazi na jedanestom mestu na tabeli i dojučerašnji prvoligaš ima dosta problema u poslednje vreme, pošto ovaj tim na pet poslednjih susreta ne zna za trijumf, a u tom periodu je Tondela doživela jedan poraz uz čak četiri remija.
U prošlom kolu je jedanestoplasriani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod Viljafrankensea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Moreirense

I Moreirense je nažalost prošle sezone ispao iz društva najboljih, i poput Tondele, primarni cilj će biti ekspresni povratak u najkvalitetniji rang portugalskog fudbala.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje Moreirense je trenutno najveći favorit da se ekspresno vrati u Primeiru.
U prošlom kolu je lider na tabeli u jednom sjajnom meču na kom smo videli čak pet golova, savladao drugu ekipu Porta, a taj duel je završen rezultatom 3:2, što je ukupno bila deseta pobeda u sezoni za Moreirense.

Naš predlog

Veoma neizvestan susret u kom će i jedan i drugi tim želeti sva tri boda, a potencijalno nam to može doneti i dosta golova, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzzartbet pripremila koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.