Ponedeljak, 14/11 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
14/11Jong Ajax vs Den BoschDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
14/11/2022 02:12
U ponedeljak je baš slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analiirali duel holandske druge lige u kom će Jong Ajaks na svom terenu ugostiti Den Boš. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Jong Ajaks

Jong Ajaks i ove sezone kao i u nekoliko prethodnih igra po sistemu toplo-hladno, a nakon četrnaest odigranih mečeva ovaj tim se nalazi na desetom mestu na tabeli.
Do sada je mladi tim Ajaksa odigrao četrnaest susreta u drugoj holandskoj ligi i ostvario pet trijumfa, četiri remija i pet poraza.
U prošlom kolu je Jong Ajaks bio akter jednog fenomenalnog meča i to u gostima sa Dodrehtom, koji je na kraju završen pobedom mladog tima Ajaksa rezultatom 3:4, što je bio peti trijumf ove sezone za desetoplasirani tim na tabeli.

Den Boš

Što se Den Boša tiče, nakon nešto slabije starta šampionata, kako vreme prolazi tako i ova ekipa pruža sve bolje partije, pa se u ovom trenutku Den Boš nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na desetoplasirani Jong Ajaks kod koga između ostalog ova ekipa i gostuje u ovom kolu.
U prošlom kolu je Den Boš ostvario veoma važan trijumf na domaćem terenu protiv De Grafšapa, što je inače bio i četvrti trijumf na poslednjih pet susreta za ovu ekipu, pa nema nikakve sumnje da Den da ekipu Jong Ajaksa očekuje jako težak posao.

Naš predlog

Iako i jedni i drugi polako ali sigurno dižu svoju formu, najbolje je ovde izbegnete prognoziranje konačnog ishoda i da se fokusirate na golove, konkretno na igru GG, za šta je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.