Utorak, 15/11 - Fudbal, Engleska, FA Kup
15/11Vimbldon vs Weymouth1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/11/2022 13:47
Od utorka nas očekuje baš slaba ponuda za klađenje, a to će biti slučaj do početka Mundijala koji kreće u nedelju. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Vimbldona i Vejmauta koji je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Vimbldon

Fudbaleri Vimbldona igraju dosta dobro u poslednje vreme, pa je tako ova ekipa na pet poslednjih mečeva u četvrtoj engleskoj ligi bez poraza, a u tom periodu je Vimbldon ostvario tri trijumfa i dva remija.
U prošlom kolu je klub koji se trenutno nalazi na petnaestom mestu na tabeli remizirao na gostovanju kod Salforda, a taj meč je završen bez pogodaka.

Vejmaut

Što se tiče Vejmauta, ovaj tim se nalazi trenutno na poslednjem mestu nacionalne lige - jug, i kako sada stvari stoje ovom timu preti selidba u niži rang, pošto u ovom trenutku Vejmaut ima osam osvojenih bodova, što je za čak devet bodova manje u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je ova ekipa konačno odigrala jedan dobar meč i savladala Brentri rezultatom 1:0.

Naš predlog

Smatramo da bi sve osim trijumfa domaće ekipe bilo ogromno iznenađenje, pa vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.