Utorak, 15/11 - Fudbal, Engleska, FA Kup
15/11Gillingham vs Fylde1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/11/2022 14:14
U nedostatku bolje ponude za klađenje, za vas smo ovog puta analizirali duel FA Kupa između Džilingama i Fajlda. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Džilingam

Fudbaleri Džilingama se trenutno nalaze na 22. mestu na tabeli četvrte engleske lige, i kako sada stvari stoje utisak je da ovom timu predstoji velika borba za opstanak do kraja šampionata.
U prošlom kolu je Džilingam doživeo treći uzastopni poraz i to na svom terenu od Northemptona, kada je bilo 0:2.
Inače, na pet poslednjih mečeva ova ekipa ne zna za trijumf, a u tom periodu je Džilingam kao što smo već napomenuli doživeo tri poraza, ali i dva remija.

Fajld

Što se tiče Fajlda, za one koji ne znaju, ovaj tim se takmiči u nacionalnoj ligi - sever, a trenutno se ova ekipa nalazi na osmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i sedmoplasirani Horli, a zanimljivo je da će na kraju šampionata najboljih sedam ekipa ići u doigravanje.
Ako na sve to dodamo i podatak da Fajld ima čak tri meča manjka u odnosu na gotove sve ekipe, doći ćemo do zaključka da svi navijači ovog tima mogu da budu prezadovoljni sa nastupom svoje omiljene ekipe u ovoj sezoni.

Naš predlog

Utisak je da će se Fajld dosta više fokusirati na prvenstvo u nameri da dođe do plasmana u četvrtu ligu, dok Džilingam želi da se iskupi svojim navijačima za očajne partije u poslednje vreme, pa vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.