Sreda, 16/11 - Fudbal, Italija, Coppa Italia Lega Pro
16/11Fođa vs Krotone1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
14/11/2022 14:23
U sredu je nešto bolja ponuda u odnosu na utorak, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fođe i Krotonea. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Fođa

Fudbaleri Fođe su na dosta loš način započeli ovogodišnje izdanje Serije C, međutim, kako vreme prolazi tako i nekadašnji prvoligaš pruža sve bolje partije.
Naime, na pet poslednjih mečeva devetoplasirani tim na tabeli ne zna za poraz, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila tri trijumfa, uz dva remija.
U prošlom kolu je Fođa odigrala jedan dosta dobar meč i slavila na gostovanju kod Monopolija, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Krotone

Sigurno je da je Krotone jedan od glavnih kandidata za ulazak u Seriju B, a u ovom trenutku se tim koji je pre nekoliko godina igrao u Seriji A nalazi na trećem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Katanzaro.
Na poslednjih pet mečeva ova ekipa je ostvarila četiri trijumfa, uz samo jedan poraz, pa slobodno možemo reći da Krotone igra sjajno u poslednje vreme.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Andrije, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Iako oba tima igraju sjajno u poslednje vreme, mišljenja smo da će na ovom Kup duelu ipak slaviti Krotone, najviše zbog činjenice da nekadašnji prvoligaš ima najviše moguće ciljeve u oba takmičenja, pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet prirpemila sjajnu kvotu 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.