Sreda, 16/11 - Fudbal, Međunarodni, Međunarodne prijateljske utakmice
16/11Meksiko vs ŠvedskaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
14/11/2022 14:42
Od srede nas očekuje mnogo prijateljskih susreta u okviru priprema za Svetsko prvenstvo, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Meksika i Švedske. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Meksiko

Selekcija Meksika je bez većih problema došla do plasmana na Svetsko prvenstvo, a kako sada stvari stoje ova selekcija bi vrlo lako mogla da se domogne i nokaut faze, s obzirom da se Meksikanci u grupi nalaze sa Argentinom, Poljskom i Saudijskom Arabijom, koja je svakako autsajder u grupi.
Poslednji zvanični meč je ova selekcija odigrala pre samo nekoliko dana protiv Iraka, a na tom duelu su Meksikanci bez većih problema slavili rezultatom 4:0.

Švedska

Nažalost, Šveđane ovog puta nećemo gledati na Mundijalu, i to pošto je ova selekcija poražena u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo od Poljaka, rezultatom 2:0.
Što se tiče prošlog izdanja Lige nacija, ova skandinavska selekcija je na kraju završila na poslednjem mestu na tabeli druge divizije, što znači da ćemo ovu reprezentaciju u narednom izdanju Lige nacija gledati u trećoj diviziji.
Poslednji zvanični meč su Šveđani odigrali u okviru ovog takmičenja protiv Slovenije, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Sigurno je da Meksiko sa trijumfom želi da ode na Svetsko prvenstvo, ali mišljenja smo da je daleko sigurnija varijanta kada je ovaj duel u pitanju ta da će i jedna i druga reprezentacija postići makar po jedan pogodak ovde, za šta je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.