Sreda, 16/11 - Fudbal, Kolumbija, Primera A
16/11Deportivo Pereira vs Millonarios1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
15/11/2022 17:03
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč kolumbijskog šampionata, a ovog puta je reč o duelu između Pereire i Miljonariosa. Susret između ova dva tima je zakazan za 22h.
Pereira

Pereira igra promenljivo u plej-ofu, a trenutno se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli grupe A, uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Miljonarios.
Do sada je Pereira odigrala tri meča u doigravanju i ostvarila jedan jedan trijumf i dva poraza, pa ovaj tim ima sve manje šanse da dođe do završnice šampionata.
U prošlom kolu je inače Pereira poražena na gostovanju kod Miljonariosa, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Miljonarios

Što se tiče Miljonariosa, ovaj tim je najveći kandidat za samu završnicu kolumbijskog šampionata, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli grupe A, uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Santa Fe.
Do sada je jedan od najpoznatijih kolumbijskih klubova odigrao tri meča u doigravanju i ostvario dva trijumfa, uz jedan remi, i to na startu plej-ofa protiv Santa Fea na svom terenu kada je bilo 1:1.
Nakon toga je lider na tabeli grupe A odigrao dva sjajna meča i prvo slavio na gostovanju kod Juniora, a potom i na svom terenu protiv Pereire u prošlom kolu.

Naš predlog

Na osnovu onog što smo videli pre samo nekoliko dana, mišljenja smo da je Miljonarios u ovom trenutku u daleko boljoj formi od svog protivnika na ovom susretu, pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.