Četvrtak, 17/11 - Fudbal, Međunarodni, Međunarodne prijateljske utakmice
17/11Republika Irska vs NorveškaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
15/11/2022 17:22
Ovih dana nas očekuje pregršt prijateljskih susreta širom Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između selekcija Irske i Norveške. Meč između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Irske

Selekcija Irske nije uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo koje počinje za nekoliko dana u Kataru i to pošto je u grupi završila na trećem mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Portugal. Prošlo izdanje Lige nacija ova selekcija je završila takođe na trećem mestu na tabeli, a ono što je najbitnije je što je sačuvan nastup u drugoj diviziji.
Poslednji zvanični susret je ova selekcija koja inače pruža odlične partije na svom terenu je odigrala u poslednjem kolu Lige nacija na svom terenu protiv Jermenije kada je bilo 3:2.

Norveška

Nažalost, ni Norvežane nećemo gledati na Mundijalu, pa će Haland i drugari dati sve od sebe da dođu do plasmana na sledeće Evropsko prvenstvo, koje je na programu za dve godine.
Što se tiče prošlog izdanja Lige nacija, iako su Vikinzi imali praktično sve u svojim rukama, ova selekcija nije uspela da se plasirala u višu diviziju, a a za to se pobrinula Srbija koja je u meču poslednjeg kola slavila na gostovanju kod Norvežana, i to bez većih problema, a taj duel je završen rezultatom 0:2, pa ćemo Halanda i drugare i naredne sezone gledati u drugoj diviziji.

Naš predlog

Irska igra sjajno na domaćem terenu dok Norvežani važe za selekciju koja igra za gol više, pa se vrlo lako može desiti da i jedna i druga reprezentacija postigne makar po jedan pogodak na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.