Četvrtak, 17/11 - Fudbal, Italija, Coppa Italia Lega Pro
17/11Virtus Entela vs Lucchese1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
16/11/2022 18:12
U četvrtak je dosta interesantnija ponuda za klađenje, nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Entele i Lukezea. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Entela

Fudbaleri Entele igraju fantastično u ovogodišnjem izdanju Serije C, a najbolji pokazatelj za to je što se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i Ćezena.
Do sada je nekadašnji drugoligaš odigrao trinaest mečeva u trećem po kvalitetu rangu italijanskog fudbala, i ostvario sedam trijumfa, četiri remija i dva poraza.
U prošlom kolu je Entela odigrala na svom terenu nerešeno upravo protiv Ćezene, a taj duel je završen bez golova.

Lukeze

Što se tiče Lukezea, sigurno je da će ova ekipa učiniti sve da dođe do plasmana u doigravanje, a u ovom trenutku se ovaj tim nalazi na devetom mestu na tabeli, iako je poznato da će na kraju šampionata, deset najbolje plasiranih timova ići u plej-of, s tim što će ekipa koja završi na prvom mestu na tabeli direktno u Seriju B.
Do sada je Lukeze odigrao trinaest mečeva u Seriji C i ostvario šest trijumfa, tri remija i četiri poraza.
U prošlom kolu je devetoplasirani tim na tabeli ostvario veoma važan trijumf na gostovanju kod Sijene, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Entela koja igra sjajno ove sezone dosta lakše nego što se to očekuje slaviti na ovom Kup meču, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.