Subota, 19/11 - Fudbal, Engleska, Liga 1
19/11Šefild Venzdej vs Shrewsbury Town1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
17/11/2022 18:24
\'\'Sove\'\' se odlično drže i planiraju novu pobedu u engleskoj Ligi 1. Meč u Šefildu igra se u subotu u 16 časova.
Šefild Venzdej

Jorkširci su trenutno na trećem mestu a želja im je da na kraju prvenstva Lige 1 budu barem na jednoj poziciji višoj od ove. Dve prvoplasirane ekipe će se plasirati direktno u Čempionšip, dok će oni plasirani od 3. do 6. mesta igrati plej-of. \'\'Sovama\'\' je mesto u višem rangu, radi se o bivšem premijerligašu koji preživljava teške dane. Posle 18 kola trenutno zaostaju za vodećim Plimutom pet, a za drugoplasiranim Ipsvičem samo jedan bod. Nisu daleko ni timovi iza njih, pa treba očekivati veliku borbu za dva prva mesta u ovoj ligi, jednoj od retkih koja će se igrati tokom Mundijala u Kataru. Šefild igra dobro na svom terenu, poraženi su u ovogodišnjem prvenstvu samo jednom i to od Barnslija još početkom septembra.

Šruzberi

Gosti su katastrofalno započeli sezonu, nisu uspevali da osvoje ni bod, ali kako je vreme odmicalo počeli su da igraju bolje, sakupljaju poene i penju se na tabeli. Sada je Šruzberi na 14. mestu sa 23 boda i relativno su u sigurnoj zoni.  Od poslednjeg tima u zoni plej-ofa imaju manje samo pet bodova, dok su prvoj ekipi u zoni ispadanja umakli za devet bodova. Sada je Šruzberi u maloj krizi, nisu pobedili na poslednjih pet kola u ligi 1, imaju tri poraza i dva remija u tom periodu, a u prošlom kolu poraženi su od Barnslija na svom terenu minimalnim rezultatom. Ume Šruzberi da bude opasan na strani, već su tri puta pobedili u gostima u ovom prvenstvu, prvo protiv Vajkomba a onda i u duelima sa Forest Grinom i Flitvudom.

Predlog

Mada je Šruzberi osvojio solidan broj bodova na strani, ne verujemo da će taj skor poboljšati posle utakmice u Jorkširu. \'\'Sove\'\' su veliki favorit u ovom meču, njima su bodovi i neophodniji i ne bi smeli sebi da dozvole da im Plimut i Ipsvič dodatno umaknu. Zato predlažem o jedinicu a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.