Petak, 18/11 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
18/11HVV Helmond vs De Graafschap1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/11/2022 23:14
U petak nas očekuje dosta veoma interesantnih mečeva a za vas smo ovog puta analizirali duel između Helmonda i De Grafšapa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Helmond

Fudbaleri Helmonda imaju baš dosta problema ove sezone, i ukoliko se nešto drastično ne promeni u nastavku šampionata, utisak je da ova ekipa teško može da se umeša u borbu za plasman u doigravanje, što je pre početka prvenstva bio primarni cilj za ovu ekipu.
U ovom trenutku se Helmond nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo petnaest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je ruku na srce ova ekipa odigrala jedan sjajan meč i slavila na gostovanju kod šestoplasirane Rode kada je bilo 0:1.

De Grafšap

Što se tiče De Grafšapa, ovaj tim se nakon petnaest odigranih mečeva nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa osamnaest osvojenih bodova, a ono što je veoma zanimljivo je podatak da je polovinu od tih osamnaest bodova ovaj tim praktično osvojio u poslednjih pet kola.
U prošlom kolu je četrnaestoplasirani tim na tabeli u jednom fantastičnom meču na kom smo videli čak pet golova, slavio na svom terenu protiv Jong Psv-a, kada je bilo 3:2.
Na gostovanjima De Grafšap ima ogromnih problema i ima samo jedan trijumf, jedan remi i čak pet poraza.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Helmond iskoristiti to što De Grafšap igra katastrofalno na strani, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 3.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.