Nedelja, 20/11 - Fudbal, Španija, Segunda
20/11Andorra vs LugoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
18/11/2022 16:14
Nijedna ekipa ne može se pohvaliti nekom dobrom formom ali je Andora sigirno zadovoljnija početkom prvenstva u španskoj Segundi. Utakmica se igra u nedelju u 16.15.
Andora

Tim iz malene države na Iberijskom poluostrvu takmiči se u španskoj drugoj ligi pošto je prošle sezone bo najbolji u jednoj od grupa treće lige i posle baraža se domogao Segunde. Posle prvih 15 kola nalaze se u sredini tabele, imaju 21 osvojeni bod i za sada sve ide, moglo bi se reći, po planu. Na domaćem terenu igrali su sedam puta, ostvarili su 4 pobede i 3 poraza, dok su sa strane doneli 9 bodova iz osam utakmica. U prošlom kolu su minimalnim rezultatom poraženi od Rasinga iz Santandera, još jednog tima koji je stigao iz treće lige, a pre tog poraza imali su dve vezane pobede. Da li je meč sa Rasingom bio samo slab dan Andore videćemo u duelu sa Lugo, timom iz donjeg dela tabele.

Lugo

Gosti su već dugo u Segundi i uspevaju sa više ili manje problema da opstaju u drugoj ligi. Čini se da će se i ove sezone boriti za opstanak, posle 15 odigranih kola nalaze se tek na 19. mestu i to je pozicija koja na kraju sezone vodi u niži rang. Lugo je u lošoj formi, u prethodna tri kola nisu pobedili, a postigli su samo jedan gol. Nisu ni primila mnogo pogodaka, ali oni i inače ne primaju puno golova, a još manje ih daju. Devet bodova je Lugo osvojio na svom terenu na 8 utakmica uz gol razliku 6:6, dok je sa strane doneo još 5 poena, ali je postigao 9 golova. Jedini trijumf u gostima ostavrili su na La Romaredi u Saragosi, kada su početkom septembra domaći tim pobedili sa 2:1.

Predlog

Ovo je prvi zvanični susret ove dve ekipe. Andora se dokopala druge lige i čini nam se da ne planiraju da je napuštaju dok će Lugo imati dosta problema oko opstanka u Segundi. Možda je domaćin u boljoj formi i blagi je favorit u ovom meču, ali je nama od jedinice izvesniji ishod igra na mali broj golova. Naš predlog je 0-2 gola sa koeficijentom 1.67 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.