Subota, 19/11 - Fudbal, Španija, Segunda
19/11Sporting Hihon vs LeganesDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
19/11/2022 00:25
U subotu nas očekuje pregršt veom interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Hihona i Leganesa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Hihon

Fudbaleri Hihona godinama unazad pokušavaju da dođu do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala, međutim to im nikako ne polazi za rukom.
I ovog puta ovaj tim ima potpuno iste ambicije, a u ovom trenutku se Sporting nalazi na jedanestom mestu na tabeli, i mora se priznati da smo od ove ekipe očekivali dosta više.
U prošlom kolu je ovaj tim remizirao na gostovanju kod Malage, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Na domaćem terenu je do sada Hihon odigrao sedam mečeva i ostvario četiri trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.

Leganes

Od kako je Leganes pre dve godine ispao iz društva najboljih, ova ekipa ne uspeva da se vrati tamo gde je nekoliko godina igrala uz dosta uspeha.
Poput Hihona, primarni cilj i ove ekipe je plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala, što neće biti nimalo zadatak.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na Hihon, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je nekadašnji prvoligaš slavio na domaćem terenu protiv Ponferadine, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Hihon se dosta muči ove sezone, dok Leganes u poslednje vreme igra zaista sjajno o čemu govori podatak da je ova ekipa na četiri poslednja susreta ostvarila tri trijumfa uz jedan remi, i mišljenja smo da gost neće doživeti poraz ni na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.