Subota, 19/11 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
19/11Zrinjski vs Borac Banja Luka1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/11/2022 23:43
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz prvenstva Bosne i Hercegovine, a ovog puta se radi o duelu između Zrinjskog i Borca. Meč između ova dva tima je zakazan za 15 časova.
Zrinjski

Fudbaleri Zrinjskog igraju sjajno u dosadašnjem toku sezone, a nema nikakve sumnje da je najbolji pokazatelj za to i tabela, koja nam govori da se ovaj tim nalazi na prvom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Široki Brijeg.
Do sada je lider na tabeli odigrao sedamnaest mečeva u prvenstvu i ostvario jedanaest trijumfa, tri remija i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je Zrinjski odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Tuzla Sitija i slavio rezultatom 1:2.

Borac Banja Luka

Fudbaleri Borca igraju promenljivo u ovogodišnjem izdanju bosanske Premijer lige, a u ovom trenutku se tim iz Banja Luke nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Zrinjski, kod koga između ostalog Borac i gostuje u ovom kolu, uz podatak da trećeplasirani tim na tabeli ima meč viška u odnosu na trenutnog lidera na tabeli.
U prošlom kolu je Borac odigrao još jedan dosta dobar meč i slavio na gostovanju kod Leotara, a taj duel je završen rezultatom 0:1, što je bio treći vezani trijumf za tim iz Banja Luke.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je Zrinjski glavni favorit za naslov prvaka ove sezone u ligi Bosne i Hercegovine, a da bi se to desilo, ovaj tim prosto mora da pobeđuje u mečevima protiv svojih direktnih rivala u borbi za titulu, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusBet plaća sa kvotom 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.