Nedelja, 20/11 - Fudbal, Portugalija, League Cup
20/11Pasos de Fereira vs Casa Pia1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
19/11/2022 02:18
U nedelju nas pored starta Mundijala očekuje još nekoliko veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Fereire i Kaza Pije. Susret između ova dva tima je zakazan za 21:15h.
Fereira

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Fereire pružati ovako loše partije u ovogodišnjem izdanju Primeire, međutim, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda i kako sada stvari stoje utisak je da Fereiri predstoji selidba u niži rang.
Do sada je "fenjeraš" odigrao trinaest mečeva u društvu najboljih i doživeo čak jedanaest poraza uz samo dva remija.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Vizele, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Kaza Pija

Kaza Pija je prošle sezone posle čak 83 godine došla do plasmana u najkvalitetniji rang portugalskog fudbala što je bio povod za veliko slavlje svih navijača ovog tima.
Međutim, malo ko je mogao da pretpostavi da će ovaj tim pružati ovako dobre partije u ovogodišnjem izdanju Primeire, pošto se u ovom trenutku Kaza Pija nalazi na fenomenalnom petom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu konferencija.
U prošlom kolu je ovaj tim nažalost poražen na svom terenu od Čaveza, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da će najprijatnije iznenađenje Primeire sa sjajnim partijama nastaviti i u portugalskom Liga Kupu, zbog čega vam savetujemo da probate sa dvojkom koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.