Nedelja, 20/11 - Fudbal, Španija, Segunda
20/11Eibar vs Deportivo AlavesDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
19/11/2022 18:25
U nedelju nas pored početka Svetskog prvenstva i meča između Katra i Ekvadora očekuje još mnogo veoma zanimljivih susreta, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Eibara i Alavesa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Eibar

Svakako da će fudbaleri Eibara i ove sezone učiniti sve da se vrate u najkvalitetniji rang španskog fudbala, a u ovom trenutku je situacija takva da se ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Alaves, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Na poslednjih pet mečeva petoplasirani tim na tabeli je ostvario dva trijumfa, dva remija i jedan prolaz.
U prošlom kolu je dugogodišnji prvoligaš remizirao na gostovanju kod Las Palmasa, kada je bilo 1:1.

Alaves

Što se tiče Alavesa, kako sada stvari stoje tim iz Baskije je najozbiljniji kandidat da na kraju prvevnstva dođe do direktnog plasmana u La Ligu.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz tri boda viška u odnosu na drugoplasirani Las Palmas.
Na poslednjih pet mečeva lider na tabeli je ostvario tri trijumfa i dva remija.
Inače, u prošlom kolu je Alaves koji je do sada doživeo samo jedan poraz, slavio na svom terenu protiv Saragose kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Oba tima će bez ikakve sumnje ići na trijumf a to nam po svemu sudeći može doneti golove na obe strane, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusBet pripremila sjajnu kvotu 2.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.