Ponedeljak, 21/11 - Fudbal, Ukrajina, Premier League
21/11Veres vs Dinamo Kijev1X2tip: 2
6 / 10 Ulog
20/11/2022 14:33
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč ukrajinskog šampionata, a ovog puta je reč o duelu između Veresa i Dinamo Kijeva. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 13 časova.
Veres

Fudbaleri Veresa nakon odličnog starta šampionata imaju dosta problema u poslednje vreme, a verovatno i najbolji pokazatelj za to je što je ova ekipa na pet poslednjih susreta doživela čak četiri poraza, uz samo jedan trijumf i to na gostovanju kod Metalista, kada je bilo 1:4.
U prošlom kolu je Veres odigrao jedan solidan meč, ali i pored toga je ova ekipa koja se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli doživela novi poraz, i to na gostovanju kod Oleksandrije.
Na tom susretu smo videli čak pet golova, a na kraju je bilo 3:2 za domaćina.

Dinamo Kijev

Za razliku od Veresa, Dinamo Kijev je na katastrofalan način započeo ovu sezonu, međutim, kako vreme prolazi tako i ekipa iz prestonice Ukrajine pruža sve bolje partije.
Naime, na pet poslednjih susreta je Dinamo ostvario čak četiri trijumfa, uz samo jedan remi i to na svom terenu protiv Kolosa, kada nije bilo golova.
U ovom trenutku se ekipa iz Kijeva nalazi tek na četvrtom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Dnjepar, koji igra iznad svih očekivanja.

Naš predlog

Mišljenja smo da će gosti iskoristiti očajne partije Veresa u poslednje vreme, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa dvojkom za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.41.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.