Utorak, 22/11 - Fudbal, Kolumbija, Primera B
22/11Boyacá Chicó vs Atlético HuilaDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
20/11/2022 14:49
U noći između ponedeljka i utorka će pasti konačna odluka ko će doći do plasmana u najkvalitetniji rang kolumbijskog fudbala. Za vas smo ovog puta pripremili finalni meč između Čika i Uile koji je zakazan za 02:00.
Čiko

Fudbaleri Čika drže sve u svojim rukama kada je u pitanju plasman u prvu ligu, pošto je u prvom meču ova ekipa uspela da slavi na gostovanju kod Uile, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Prvo poluvreme je završeno bez golova, ali je onda gostujuća ekipa zaigrala dosta bolje u drugom delu igre, postigla dva gola i potpuno zasluženo stigla nadomak plasmanu u najkvalitetniji rang kolumbijskog fudbala.

Uila

Pred ekipom Uile je izuzetno težak zadatak, pošto ova ekipa juri prednost Čika od dva gola razlike.
Iako je Uila bila bolji tim u prvom poluvremenu prvog meča velikog finala, nažalost, domaći tim je poklekao u drugom delu igre, naivno primio golove i sada će morati da pokuša da slavi na gostovanju kod Čika, što ovaj tim nije uradio još od 2015. godine kada je bilo 0:1.
Inače, nedano je Uila pred svojim navijačima savladala istog protivnika rezultatom 1:0.

Naš predlog

Gosti nemaju previše izbora, već moraju da idu na trijumf, kako bi pokušali da sustignu prednost rivala, koja ruku na srce nije mala. Hrabro vam savetujemo da probate sa duplom šansom x2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.