Utorak, 22/11 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
22/11AS Monaco vs FenerbahçeUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 160.50
7 / 10 Ulog
21/11/2022 12:46
Ove sedmice graju se dva kola u Evroligi. Derbi 9. je u Kneževini gde Monako u utorak od 19 časova dočekuje vodeći Fenerbahče.
Monako

Tim iz Kneževine igra tek drugu sezonu u elitnom evropskom takmičenju a već je jedan od favorita. Prošle sezone se Monako našao u Evroligi tako što je godinu ranije osvojio Evrokup, a sada je već ekipa sa ozbiljnim timom i budžetom. Saša Obradović ima na raspolaganju odličan tim predvođen Majkom Džejmsom koji je ostao u Kneževini. Njemu su pridodata još dvojica odličnih strelaca, Džordan Lojd i Eli Okobo, pa rivali ne znaju s koje im strane preti veća opsasnost. Monako posle osam kola ima 6 pobeda i dva poraza, a u prošlom kolu su, uz dosta muke, pobedili Baskoniju na svom parketu. U tom meču Okobo je odigrao najbolju partiju u dresu novog kluba i ubacio 22 poena, dok su dvocifreni bili još i Lojd, Motejunas i Džejms, koji je ipak podbacio sa samo deset ubačenih poena. Ovo je četvrti meč Monaka u Monte Karlu a u prva tri su pobedili Efes, Zvezdu i Baskoniju.

Fenerbahče

Ekipa Dimitrisa Itudisa krenula je jako u novoj sezoni i posle osam utakmica imaju samo jedan poraz u Evroligi, ali i u prvenstvu Turske još nisu doživeli neuspeh. Istina, izgubili su Super kup Turske od Anadolu Efesa i tako nisu osvojili prvi trofej u sezoni. Jedini poraz u Evroligi desio se u Blau Grani u Barseloni, dok su u dva prethodna kola lako pobedili Crvenu zvezdu i Panatinaikos na svom terenu. Te dve utakmice dale su mogućnost grčkom treneru da više vremena u igri pokloni košarkašima koji nisu igrali mnogo od početka sezone, pa su najefikasniji protiv Zvezde bili Motli, Mahmutoglu i Gudurič, a protiv Atinjana Vilbekin, Hajs i Edvards. Čini se da im u Kneževini predstoji najteži posao u dosadašnjem delu sezone i biće to pravi ispit za njihove mogućnosti.

Predlog

Čini nam se da su šanse za pobedu podjednake. Monako nije blistao protiv Baskonije, pokazao je određene slabosti i samo je fantastična partija Okoboa pomogla da zabeleže pobedu. Igrali su loše tri četvrtine a ako tako bude protiv Fenera sumnjamo da će se izvući. Radi se o dva tima koja imaju ogroman napadački potencijal pa je naš predlog igra na veći broj poena ukupno od ponuđene granice. U kladionici CircusBet granica je na 160,5 poena a za (+) kvota je 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.