Utorak, 22/11 - Fudbal, Rusija, Russian Cup
22/11Torpedo Moskva vs SochiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
21/11/2022 13:56
U utorak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Torpeda i Sočija. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Torpedo Moskva

Fudbaleri Torpeda nakon odličnog starta šampionata, u poslednje vreme imaju ogromnih problema, pa je tako ova ekipa na četiri poslednja susreta doživela isto toliko poraza.
U prošlom kolu ruskog šampionata, ovaj tim je poražen na svom terenu protiv Zenita, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Dobro su Moskovljani odigrali prvo poluvreme, ali je onda aktuelni šampion Rusije u drugom delu igre potvrdio zašto je godinama unazad najbolji ruski klub i bez većih problema stigao do trijumfa.

Soči

Prošla sezona za Soči je bila izvanredna, pošto je ova ekipa na kraju zauzela drugo mesto na tabeli, međutim, treba biti realan pa priznati da smo dosta više od ovog tima očekivali ove sezone, a pogotovu to mislimo na Kup takmičenje, gde se ova ekipa trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova.
Na četiri odigrana susreta Soči je doživeo isto toliko poraza, a poslednji se desio u prošlom kolu na svom terenu protiv Urala, u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak pet golova, a na kraju je nažalost gostujuća ekipa slavila rezultatom 2:3.

Naš predlog

Kladionice veće kvotu za pobedu na ovom susretu daju gostujućoj ekipi, koja ako izgubi, više neće imati ni teoretske šanse da dođe do plasmana u drugu fazu Kup takmičenja.
Ipak, mišljenja smo da je dosta realnije da probate sa igrom GG za koju ej kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.