Sreda, 23/11 - Fudbal, Rusija, Russian Cup
23/11Krasnodar vs Lokomotiva MoskvaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
23/11/2022 08:52
Sreda nam donosi i mečeve ruskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Krasnodara i Lokomotive iz Moskve. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Krasnodar

Kup takmičenje u Rusiji se od ove sezone igra po drugačijem sistemu, koji nam vrlo lako može doneti i neko veliko iznenađenje u ovom takmičenju.
U ovom trenutku se Krasnodar nalazi na trećem mestu na tabeli grupe A uz sedam osvojenih bodova, što je za bod manje u odnosu na drugoplasiranu Lokomotivu, koja između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Što se tiče Premijer lige, u ovom trenutku se Krasnodar nalazi na osmom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa doživela težak poraz na gostovanju kod Orenburga kada je bilo 5:1.

Lokomotiva Moskva

Sećamo se svi da je tim iz Moskve pre samo nekoliko godina došao do trofeja u ruskom prvenstvu, međutim, dosta stvari se u međuvremenu promenilo u ovom klubu.
U ovom trenutku se tim iz prestonice Rusije nalazi na katastrofalnom četrnaestom mestu na tabeli i ukoliko Moskovljani ovako nastave ne gine im selidba u niži rang.
U Kupu je situacija dosta bolja pošto se Lokomotiva nalazi na drugom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na trećeplasirani Krasnodar i eventualnim trijumfom na ovom duelu, tim iz Moskve će obezbediti plasman u narednu fazu.

Naš predlog

Oba tima silno žele trijumf na ovom susretu, a po našem mišljenju sve to nam potencijalno može doneti golove na obe strane, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajan koeficijent 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.