Nedelja, 27/11 - Fudbal, Italija, Serija B
27/11Palermo vs Venezia1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
25/11/2022 15:15
U Seriji B nas ovog vikenda očekuje dosta zanimljivih mečeva, a jedan od njih se bez ikakve sumnje igra na stadionu \"Renco Barbera\" gde će Palermo ugostiti Veneciju. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Palermo

Fudbalera Palermo dosta dugo nema u društvu najboljih, a sigurno je da će nekadašnji učesnik Liga Evrope učiniti sve da dođe do plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, što će biti i primarni cilj za ovu sezonu.
U ovom trenutku se tim sa stadiona "Renco Barbera" nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na ekipu koja se nalazi na osmom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je nekadašnji dugogodišnji prvoligaš poražen na gostovanju kod Kosence, kada je bilo 3:2.

Venecija

U goste Palermu ovog puta dolazi Venecija, od koje smo daleko više očekivali u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije B.
Naime, u ovom trenutku se praktično dojučerašnji prvoligaš nalazi na katastrofalnom pretposldenjem mestu na tabeli i kako sada stvari stoje vrlo je moguće da tim iz grada na vodi naredne sezone gledamo u Seriji C, što bi bila prava katastrofa.
Do sada je Venecija odigrala trinaest mečeva i ostvarila samo dva trijumfa, tri remja i čak osam poraza.
U prošlom kolu je pretposlednji tim na tabeli poražen na svom terenu protiv Ređine, kada je bilo 1:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Palermo dosta lakše nego što se očekuje slaviti na ovom susretu protiv Venecije, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.