Četvrtak, 08/12 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
08/12Real Madrid vs AS MonacoUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 163.50
7 / 10 Ulog
06/12/2022 14:43
Kraljevski klub je u fantastičnoj formi i to je potvrdio pobedom nad Fenerbahčeom u prethodnom kolu. Derbi protiv Monaka igra se u Madridu u četvrtak u 21 čas.
Rela Madrid

Trijumfom u direktnom duelu sa liderom Fenerbahčeom, i to u Istanbulu, Real se primakao turskoj ekipi na samo pobedu razlike. Sada Fener ima skor 9-2, a Real, Barsa i Monako pod 8-3. Madriđani imaju osam uzastopnih pobeda, pet su ostavrili u Evroligi a tri u ACB ligi, mada se ona od nedelje protiv Valensije može računati i kao evroligašaka, pošto je i Valensija tim iz Evrolige. Džanan Musa i Valter Tavares bili su tvorci trijumfa nad Fenerom sa 18 odnosno 17 poena, a još jedan dobar meč odigrao je i Gabriljel Dek. Ova trojica su predvodnici tima u ovoj sezoni, a dosta je nedostajao povređeni Jabusele. Trener Mateo Čus još uvek strpljivo čeka na Marija Hezonu, hrvatski košarkaš tek povremeno nagoveštava ogroman potencijal, a dvojac isusnih plejmejkara Serhio Ljulj i Ćaćo Rodrigez, takođe igraju promenjivo, a i pored toga igraju više od Najdžela Vilijamsa Gosa. Gabrijel Dek ima najveći broj skokova prosečno, uhvatio je 6,5 lopti, a odmah iza njega je Vater Tavares.

Monako

Da nisu izgubili od Fenerbahčea na svom parketu, sada bi košarkaši Monaka bili na vrhu tabele Evrolige. Međutim, taj poraz, kao i onaj nešto ranije u Valensiji, ostavio ih je na mestu prvog pratioca istanbulskog tima, zajedno sa španskim dvojcem Real-Barsa. Monako ima odličan tim a na treneru Saši Obradoviću je da u skladnu celinu uklopi takve individualce kakvi su Majk Džejms, Eli Okobo i Džrdan Lojd. Za sada uspeva u tome. Prvi je u sezoni povukao Džejms, onda je nekoliko utakmica u visokom ritmu odigrao Lojd, da bi se u dve, tri poslednje utakmice najzad probudio i Eli Okobo, bivši košarkaš Asvela. Čak četvorica košarkaša Monaka su ostvarili dvocifren broj poena u Evroligi. Najbolji je Majk Džejms sa skoro 18 prosečno, Okobo i Lojd su na 12 i po, a 10 poena prosečno prebacio je Alfa Dijalo. U prošlom kolu MOnako je slavio u Vilerbanu u francuskom okršaju, a najefikasiniji pojedinci bili su Majk Džejms i Domantas Moteijunas sa po 17 ubačenih poena.

Predlog

Ovo je svakako derbi ovog 12. kola. Real ima prednost domaćeg parketa ali i i sjajnu formu u kojoj je već duže vreme. Oba tima su među najefikasnijim u ligi, napad im je mnogo bolji od odbrane i očekujemo još jednu reviju koševa. Naš predlog je više poena od ponuđene granice a aona je u kladionici CircusBet na 163,5 poena ukupno. Za (+) poene ukupno koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1.86.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.