Četvrtak, 08/12 - Fudbal, Portugalija, League Cup
08/12Šaves vs Porto1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
07/12/2022 18:34
U četvrtak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč portugalskog Liga Kupa u kom će snage odmeriti Šaves i Porto. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Šaves

Fudbaleri Šavesa igraju sjajno ove sezone a to nam najbolje potvrđuje i plasman ove ekipe na deveto mesto na tabeli.
U poslednje vreme devetoplasirana ekipa na tabeli pruža poprilično dobre partije, pa je tako ovaj tim na poslednjih pet susreta doživeo samo jedan poraz, jedan remi i čak tri trijumfa.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa odigrala još jedan sjajan meč i slavila na gostovanju kod najprijatnijeg iznenađenja ovogodišnjeg izdanja portugalske Primeire, ekipe Kasa Pije, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Porto

Poznato je da je Porto prošle sezone bez većih problema došao do titule šampiona, a svakako da popularni Zmajevi i ove sezone imaju potpuno iste ciljeve.
U ovom trenutku se izabranici Serža Konseisaa nalaze na drugom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Benfiku, što ruku na srce nije nimalo naivna razlika.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Portugala odigrao jedan sjajan meč i bez većih problema slavio na gostovanju kod nimalo naivne ekipe Boaviste, a taj duel je završen rezultatom 1:4.

Naš predlog

Oba tima žele da upišu prvi trijumf u Liga Kupu, nakon što su i Šaves i Porto remizirali u prvom kolu, a ovog puta naravno veću prednost dajemo gostima, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.