Nedelja, 11/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
11/12Kvins Park Renžers vs Barnli1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
08/12/2022 18:48
Lider engleskog Čempionšipa ima teško gostovanje kod londonskih \'\'Policajaca\'\'. Meč na Loftus Roudu igra se u nedelju u 14 časova.
Kvins Park Rendžers

\'\'Policajcima\'\' je pauza u prvenstvu sigurno prijala. Sasvim dobru sezonu malo su pokvarili serijom od pet mečeva bez pobede i sa samo jednim osvojenim bodom. Da nije bilo tako, da su makar pobeđivali na svom Loftus Roudu, sada bi bili mnogo bolje plasirani na tabeli i imali manji zaostatak za svojim sadašnjim rivalom Barnlijem, liderom prvenstva. Kvins Park je izgubio dva prethodna meča na svom stadionu, prvo od Vest Bromvič Albiona a onda i od Hadersfilda, a to su rivali protiv kojih sigurno računate na bodove pred svojim navijačima. Sada je tim iz Londona na 6. mestu a zaostatak za vodećim Barnlijem je dvocifren i iznosi tačno deset poena.

Barnli

\'\'Klaretsi\'\' su ozbiljno započeli misiju povratka u elitu engleskog fudbala. Samo ispadanje bilo je veliko iznenađenje za poznavaoce prilika u ostvrvskom fudbalu, pošto je ovaj tim pod vođstvom Šona Dajša izrastao u ozbiljnog prvoligaša. Čuveni trener je smenjen u finišu prošle sezone kada se pokušalo šok terapijom izbeći najgore, na kraju to nije donelo rezultat pa je Barnli morao u Čempionšip posle punih pest godina. Posle malo razočaravajućeg početka u drugoj ligi, možda i malog nesnalaženja, Barnli sada deluje mnogo bolje i sasvim je zasluženo na vrhu tabele. Ako nekome nije trebalo mesec dana pauze u ovom trenutku, to su oni. Barnli ima samo jedan poraz na poslednjih 17 utakmica i sakupio je 41 bod, tri više od prvog pratioca tima Šefild junajteda, od koga su i dođiveli taj jedan pominjani poraz.

Predlog

Verujemo da je Barnli sačuvao formu koja ga je krasila pre pauze i da će nastaviti sa serijom pobeda, ako zanemarimo poraz na Bramal Lejnu u Šefildu sa ča 5:2. U prethodnom kolu su ubedljivo pobedili Blekburn Roverse ali je i ta utakmica odigrana pre mesec dana. Kvins Park Rendžersi nisu u dobrom momentumu bili, i ne vereujmo da su uspeli toliko da se podignu da bi pobedili jedan Barnli. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.