Nedelja, 11/12 - Fudbal, Italija, Serija B
11/12Como vs Reggina1X2tip: X
7 / 10 Ulog
09/12/2022 13:21
Prošlogodišnji novajlija u Seriji B zaređao je sa remijima, ali je i dalje u zoni ispadanja. Meč protiv Ređine igra se u nedelju u 15 časova.
Komo

Tim iz grada na čuvenom jezeru vratio se pre dve sezone u drugu ligu Italije. Početak sezone nije bio najbolji, u prvih sedam kola bili su bez pobede, a osvojili su samo tri boda. U narednom periodu Komo je izgledao mnogo bolje, pobedio je tri puta a u prethodnih pet mečeva nisu doživeli poraz. Zanimljivo je da su u četiri vezane utakmice igrali nerešeno. Podelili su bodove sa Đenovom, Askolijem i Palermom na strani, te protiv Barija na svom terenu. U vanrednom kolu pre tri dana gostovali su na Siciliji i protiv Palerma odigrali bez golova. Za sada imaju 16 bodova i nalaze se na pretposlednjem 19. mestu. Iza njih je samo Peruđa, ali isti broj bodova kao i Komo imaju Venecija i SPAL.

Ređina

Sjajan niz rezultata Ređine prekinuo je Frozinone u vanrednom kolu kada je slavio kao gost sa 3:0. Lider jeste u najboljoj formi ali se ipak očekivao jači otpor tima iz Kalabrije. Ređina je pre tog poraza imala niz od pet utakmica bez poraza sa tri pobede i dva remija. To ih je dovelo na drugo mesto i nadali su se da mogu pobedom nad Frozineneom da se popnu na vrh tabele. Sada je razlika između dve prvoplasirane ekipe šest bodova, ali je Ređina i dalje druga. Smatramo da ništa ne bi imali protiv u Kalabriji da se ovako završi i prvenstvo u Seriji B i da Ređina uz Frozinone uđe u prvu ligu. Ipak, do kraja je ostalo još mnogo da se igra i \'\'bordi\'\', ili \'\'amaranti\'\', tek trebaju da pobeđuju.

Predlog

Gosti su favoriti na ovom meču, to nam kazuje i tabela, pogotovo jer moraju da nadoknade poraz u derbiju od Frozinenonea. Međutim, Komo igra vrlo čvrsto i očekujemo da pokušaju da zatvore prilaze svom golu i osvoje barem bod protiv kvalitetnijeg rivala. Naš predlog je nerešen rezultat jer nam deluje da je Komo u neprekidnoj seriji remija. Za x se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 3.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.