Subota, 10/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
10/12Milvol vs Vigan Atletik1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
10/12/2022 09:13
Nakon nekoliko sedmica pauze, od subote nas ponovo očekuju mečevi u engleskom Čempionšipu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Milvola i Vigana. Meč između ova dva tima je zakazan za 16 časova.
Milvol

Milvol ima najveće moguće ambicije ove sezone, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sedmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i šestoplasirani Kvins Park Rendžers, a poznato je da je ta šesta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je Milvol odigrao jako loš meč na gostovanju kod Sanderlenda, u kom je ova ekipa doživela težak poraz, pošto je taj duel završen rezultatom 3:0.
Sjajne partije sedmoplasirani tim na tabeli pruža na domaćem terenu gde je do sada Milvol ostvario sedam trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Vigan

Svakako da smo od Vigana očekivali dosta više u ovogodišnjem izdanju Čempionšipa, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na 22. mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet susreta je nekadašnji prvoligaš ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.
Ipak, u prošlom kolu je Vigan nakon baš dosta vremena uspeo da dođe do trijumfa nad Blekpulom, kada je bilo 2:1.
Što se tiče partija na gostovanjima, do sada je ova ekipa ostvarila četiri trijumfa na strani, isto toliko poraza, i dva remija.

Naš predlog

Milvol igra fantastično na domaćem terenu gde ova ekipa dosta dugo ne zna za poraz, što je jedan od glavnih razloga da ovde probate sa jedinicom koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.