Subota, 10/12 - Fudbal, Španija, Segunda
10/12Real Zaragoza vs Huesca1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
10/12/2022 09:21
Španska Segunda se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Saragose i Ueske. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Saragosa

Dugo već ekipa Saragose ne uspeva da se umeša u borbu za plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala, iako je poznato da je ovaj tim nekada sa dosta uspeha nastupao u La Ligi.
U ovom trenutku se Saragosa nalazi tek na šesnaestom mestu na tabeli, i kako sada stvari stoje ovam tim je bliži borbi za opstanak, nego napadu na poziciju koja na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je šesnaestoplasirana ekipa na tabeli remizirala na nimalo naivnom gostovanju kod Albasetea, a taj duel je završen bez pogodaka.

Ueska

Poznato je da je Ueska prošle sezone ispala iz društva najboljih, a veoma zanimljivo je da je ova ekipa ponovo nakon ulaska u La Ligu, ekspresno iz nje i ispala, što se već desilo pre tri sezone.
Sigurno je da je ovaj tim jedan od najvećih favorita za plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala, pa ako na taj način posmatramo stvari slobodno možemo konstatovati da smo daleko više očekivali od dojučerašnjeg prvoligaša.
Naime, trenutno se Ueska nalazi tek na devetom mestu na tabeli a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na svom terenu protiv Andore (1:0).

Naš predlog

Ueska pruža katastrofalne partije na strani i tim koji je prošle sezone igrao u društvu najboljih je jedna od najslabijih gostujućih ekipa, što će po našem mišljenju iskoristiti Saragosa koja igra odlično u poslednje vreme, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.